Home Deco & Workshops
IMG_5602
Producten

Alternatieven voor het dienblad

Zoek je ook een alternatief voor het bekende dienblad met kaarsen?

Wil je ook eens wat origineler?

Wij nemen je mee op pad naar andere leuke mogelijkheden

Vensterbank bankje

De trend van 2016 is het bankje speciaal gemaakt voor in de vensterbank. Kun je er geen vinden? Kijk dan eens bij mijn workshops en style tijdens de workshop je eigen vensterbank bankje.

Op het bankje kun je allemaal leuke vaasjes en kaarsen plaatsen. Zo breng je sfeer in huis maar kan je salontafel leeg blijven wat een rustig effect geeft.

Je kunt het bankje bekleden en stylen met bont en leder.

Antieke letterbak

Ga op zoek naar een antieke letterbak en plaats de letterbak op een krukje/tafeltje met kleine kaarsjes, kraaltjes, klosjes, klein vaasjes met bloemetjes en alles wat je maar tegenkomt.

Grote mand

Er zijn ontzettend veel mooie grote manden te koop. Zet deze eens op een centrale plek en vul dit met dezelfde soort items als je op het dienblad had staan. Zo krijg je een landelijk effect in je woonkamer.

Metalen antieke serveerschaal op voet

Een metalen antieke serveerschaal die hoog op de voet staat kun je voor allerlei items gebruiken. Voor decoratie, fruit, lekker taartjes, een lekker kaasje bij de wijn. Ideaal om af te wisselen.

Toch een dienblad?

Leg het dienblad eens op een stukje leder of bont. Breng reliƫf aan met een kandelaar, bloementjes in een vaasje, een mooi boek of een leuk fotolijstje met een mooie zwart/wit foto.

En tot slot? Ben je op jouw dienblad uitgekeken maar heb je weinig budget? Ruil eens met een goede vriendin of buurvrouw of je zus. Zo heb je allebei plezier van een nieuwe uitstraling!